Antal besökande på hemsidan

[counter]

 

 

Nyhet

2022-10-15

Nyhet

2022-03-23

Vid årsmötet bestämdes att föreningen skulle bidra med 5000 kroner till behövande i Ukraina. Vi har nu betalat in det och det matchas av Akelius Foundation och dubbleras under mars månad.Diplom UNHCR

Jag (Jozef Varga) och Anders Källström var på Bredaryds GDV 60 år-s Jubileumsfest. Det var god mat och god musik till dansen efteråt - Eva och Ingvar som spelade.

Avslutningsdans för höstterminen 24 november med dans till Eva & Ingvars orkester.

Dansen börjar 18.45 med en liten stund bugg och sedan resten av kvällen gammeldans. I pausen bjuder vi på fika med Ullas hembakade bullar och en kaka därtill. Efter pausen fortsätter vi med lite svårare men roliga danser.

Plats:  Pigalle 18.45-21.30

Entre 150 kr för medlem och 180 kr för icke medlem. Medlemsavgift 100 kr. (Dansar du mer än 3 gånger så är detta även mer lönsamt för dig plus att du stödjer föreningen). Som betalande medlem räknas medlem i närliggande dansföreningar.

Vi inleder med 30 minuter buggkurs på nybörjarnivå. Därefter är det kultis på nybörjarnivå ca 1 timme men även erfarna är välkomna och viktiga för att hjälpa nybörjare rätt.

Vi lär då ut grunddanserna som schottis, snoa, hambo,vals, polka mfl. Titta gärna in på vår sida Danser på våra kurser där vi visar några danser. 

Efter pausen fortsätter dansen med lite mer avancerade danser ca 1 timme. 

Kommer du framöver på våra kurskvällar så är Entré 70 kr för medlem, ej medlem 100 kr .

Vårens kurs börjar 12/1.

 

           ALLA HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!